|
Post by mlbpa on Jul 3, 2021 20:06:18 GMT -5
Going to do things a little differently. I'm going to only display each team that successfully won players and what they won. It will be back to regularly scheduled programming next week.
LI Ducks Max Kranick $5.7M SB Shalin Polanco $150k SB
Tigers Ivan Johnson $1.3M SB Bryan Ramos $1.3M SB Maikol Hernandez $1.3M SB Keegan Thompson $1.3M SB
Marlins Armando Cruz $1.2M SB
Nuts Taj Bradley $2M SB Connor Phillips $3M SB Adam Macko $2M SB
Snappers Josh Winder $1M SB Zach McCambley $1M SB (RedWings Lose McCambley because they failed to roster)
Adam Hall $1M SB Hunter Brown $1M SB Ken Waldichuk $1M SB Ricky Vanasco $1M SB
66ers Jorbit Vivas $3.1M SB
Bathers Hoy Jun Park $2.1M SB Angel Zerpa $1.2M SB Drew Jameson $1.4M SB
Rawhide Jeferson Quero $3.5M Edwin Nunez $3.5M
Yohendrick Pinango $2.5M Glenn Otto $0.25M Otto Lopez $0.25M
Blue Sox Joe Gray $1.5M Jhonkensy Noel $1.5M Korry Howell $1.5M Jose Miranda $1.5M Eury Perez $1.5M
|
|
|
Post by BlueSox GM(Matt P) on Jul 3, 2021 20:31:42 GMT -5
CI/MI Luke Williams PHI (SB) P Max Kranick PIT (SB) CI Jose Miranda MIN (SB) P Hunter Brown HOU (SB) CI Jhonkensy Noel CLE (SB) MI Edmundo Sosa STL (SB) OF Joe Gray MIL (SB) P Eury Perez MIA (SB) P Brayan Bello BOS (SB) MI Samad Taylor TOR (SB) P Josh Winder MIN (SB) CI Chris Gittens NYY (SB) OF Bubba Thompson TEX (SB) MI Maikol Hernandez BAL (SB)
|
|
|
Post by BlueSox GM(Matt P) on Jul 3, 2021 20:39:36 GMT -5
P Keegan Thompson CHC (SB) P Taj Bradley TBR (SB) MI Adam Hall BAL (SB) MI Armando Cruz WAS (SB) P Jasseel De La Cruz ATL(SB) MI Korry Howell MIL (SB) MI Josh Smith NYY (SB) OF Everson Pereira NYY (SB) OF Jeren Kendall LAA (SB) P Angel Zerpa KCR (SB) P Ricky Vanasco TEX (SB) P Drey Jameson ARZ (SB) MI Daniel Vazquez KCR (SB) MI Hoy Park NYY (SB)
|
|
|
Post by BlueSox GM(Matt P) on Jul 3, 2021 20:49:28 GMT -5
P Dennis Santana TEX (SB) OF Shalin Polanco PIT (SB) P Helcris Olivarez COL (SB) MI Junior Sanquintin CLE (SB) OF Johan Mieses BOS (SB) OF Garrett Whitley TBR (SB) OF Yohendrick Pinango CHC (SB) OF Jack Suwinski SDP (SB) MI Jackson Chourio MIL (SB) P Nabil Crismatt SDP (SB)
|
|
|
Post by BlueSox GM(Matt P) on Jul 3, 2021 21:03:08 GMT -5
OF Dasan Brown TOR (SB) MI Luis Verdugo CHC (SB) OF Zach Daniels HOU (SB) MI Jose Rodriguez CHW (SB) CI Bryan Ramos CHW (SB) P Edwin Nunez STL (SB) MI Edouard Julien MIN (SB) C Jeferson Quero MIL (SB) P Conor Grammes ARZ (SB) P Josh Winckowski BOS (SB) MI Ivan Johnson CIN (SB) P Zach McCambley MIA (SB) MI Otto Lopez TOR (SB) P Yerry Rodriguez TEX (SB) MI Kaden Polcovich SEA (SB) P Matt Frisbee SFG (SB) MI Jorbit Vivas LAD (SB) OF Joey Wiemer MIL (SB)
MI Curtis Mead TBR (SB) C Endy Rodriguez PIT (SB)
OF Matthew Barefoot HOU (SB)
|
|
|
Post by Rawhide GM (Jimmy-LM) on Jul 5, 2021 15:04:15 GMT -5
P Glenn Otto NYY (SB) P Avery Weems TEX (SB) P Ken Waldichuk NYY (SB) P Luis Perales BOS (SB) P Joey Estes ATL (SB) P Aldo Ramirez BOS (SB) P Mitchell Parker WAS (SB) P Rafael Ohashi TOR (SB) OF Jesse Franklin ATL (SB) MI Spencer Steer MIN (SB)
|
|
|
Post by Modesto Nuts GM (Kyle) on Jul 8, 2021 10:43:44 GMT -5
P Adam Macko SEA (SB) P Connor Phillips SEA (SB) MI Samad Taylor TOR (SB) OF Bubba Thompson TEX (SB) MI Maikol Hernandez BAL (SB) CI Greyson Jenista ATL (SB) MI Armando Cruz WAS (SB) MI Otto Lopez TOR (SB) SP Zach McCambley MIA (SB)
|
|
|
Post by mlbpa on Jul 10, 2021 14:55:04 GMT -5
Bump
|
|